15/09/2023
Combina i mou-te!
El lema de la Setmana Europea de la Mobilitat 2023

Del 16 al 22 de setembre, diferents ciutats espanyoles esdevindran l'epicentre de la Setmana Europea de la Mobilitat 2023, sota l’inspirador lema "Combina i avança!".


Aquesta destacada iniciativa, amb el suport d’Ajuntaments i múltiples entitats col·laboradores, té com a objectiu principal millorar la qualitat de l'aire, revitalitzar els espais públics i reforçar la seguretat en la mobilitat urbana.


La Setmana de la Mobilitat es centra a conscienciar la població sobre els beneficis d'una ciutat més amigable i tranquil·la, subratllant la importància de reduir la dependència dels vehicles privats de motor per lluitar contra la contaminació.


El lema de 2023 se centra en la intermodalitat, promovent mitjans de transport sostenibles, com caminar, utilitzar la bicicleta i el transport públic.


Espanya ha estat un referent en la participació d'aquesta iniciativa europea durant molts anys, gràcies a l'extensa col·laboració de la societat civil, les institucions i les empreses compromeses amb la mobilitat sostenible.


A més, les Mobility Actions, exemples de bones pràctiques en mobilitat impulsades per la coordinació espanyola, han estat àmpliament reconegudes i difoses arreu d'Europa.